lostinafrica.blogg.se

Chockade!

Publicerad 2014-11-12 14:52:05 i Allmänt,

Hejsan allihopa!
Denna veckan är Sofia med mig på min praktik då hon inte får lov att vara på skolan p.g.a. hennes näspiercing. Hon har en septum (ring i näsan) vilket är strikt förbjudet enligt grundaren av hennes skola.
I vilket fall som helst... Så idag på praktiken var det en liten pojke som kissade i en kissflaska och skulle sedan ställa den på bordet bredvid sängen. Busig som han är velade han med flaskan så att det såg ut som att han skulle tappa den. Jag och Sofia sa till honom att bara ställa den på bordet och sluta vela, han lyssnade och skulle precis ställa ner den men så tappade han den!
Det blev såklart väldigt mycket urin i sängen och på bordet, sköterskorna blev då RASANDE på den stackars lilla grabben och SPÄNDE FAST honom i sängen?! Ett rep på vardera sida av byxan och fast i sängen?
Jag har förstått att man har en annan attityd i detta land än hemma och att man har ett annat sätt att vara gentemot varandra, men att spänna fast en liten pojke som har båda benen gipsade och ändå inte kan gå??? Maaaaan am I chocked!

Hoppas på förbättring. Klart slut!
// Malin

Kommentarer

Postat av: MammaMia

Publicerad 2014-11-13 08:29:35

Usch, stackars lille pojken. Det är svårt att förstå hur man kan tänka och agera så olika i olika länder. Hoppas verkligen att ni slipper se mer sådana hemskheter. Ge pojken en liten extra kram när ni kan.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela